Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ο Αγώνας συντροφεύει την Ελπίδα!


ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ  19 & 20 ΟΧΤΩΒΡΗ
Για να μην μας μετατρέψουν σε δούλους του 21ου αιώνα




- Γιατί δεν μπορεί οι ξένοι και ντόπιοι δυνάστες να μακελεύουν ακόμη και αυτά τα στοιχειώδη δικαιώματά μας και εμείς να μην ξε-σηκωνόμαστε .
- Γιατί η ληστρική μανία του κεφαλαίου και των αυλικών του δεν έχει όρια.
- Γιατί  ο εφιάλτης της φτώχειας, της  ανεργίας και της ανέχειας χτυπάει κάθε πόρτα. 

- Γιατί δεν υπάρχει μέλλον με τέτοιο παρόν.
- Γιατί όταν η αδικία γίνεται καθεστώς η αντίσταση αποτελεί καθήκον.
- Γιατί  η Ελπίδα πάει συντροφιά με τον Αγώνα.

- Για να ανατραπούν από τη λαϊκή δυναμική τα βάρβαρα μέτρα.
- Για τους αγώνες και τις θυσίες των παππούδων και πατεράδων μας.
- Για τις επόμενες γενιές.
- Για τη δική μας τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας.

 ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!

Μια μικρή συμβολή του blog "Ευρυτάνας Ιχνηλάτης"

21 σχόλια:

Aris είπε...

Τι να πω φιλε μου Ευρυτανα.
Χιλια μπραβο δεν φτανουν.
Ολοι στον αγωνα!

Dina Vitzileou είπε...

Η μόνη ελπίδα είναι ο αγώνας.
Ας βγούμε λοιπόν στους δρόμους..
Έτσι για αρχή.

Οικοδόμος είπε...

Έτσι. Για την αξιοπρέπειά μας.
Αν μας απέμεινε καμιά στάλα.
Venceremos!
Καλή δύναμη!

Αθέρας είπε...

όλοι στο δρόμο αύριο και όποτε χρειαστεί......

Αθέρας είπε...

αύριο απαντάμε............

gitsanas είπε...

Αύριο θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να τους δείξουμε ότι δεν τους φοβόμαστε. Οι λαοί δεν πρέπει να φοβούνται τις Κυβερνήσεις, οι Κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους λαούς.

kapetandiamantis είπε...

ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ).

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Παιδιά, καλές αντοχές και ψηλά το κεφάλι. Θα κάνει ξαστεριά αρκεί να το πιστέψουμε και να αγωνιστούμε όλοι μαζί.

ΥΓ. Διαβάστε στο http://e-oikodomos.blogspot.com το κύριο άρθρο και πάρτε δύναμη.

Φυσιολάτρης! είπε...

Το κείμενο είναι πολύ power..... Θα σταθώ όμως περισσότερο στη φωτογραφία και στον τίτλο που για μένα είναι το πιο ηχηρό κάλεσμα.....!!!!!!!

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
Αν σήμερα είμασταν 400.000, αύριο πρέπει να είμαστε 1 εκατομμύριο!
Να βουλιάξει η Αθήνα!!!

Aris είπε...

Η εξεγερσιακη διαθεση του απλου λαου φανηκε σημερα. Βγηκε μαχητικα στο πεζοδρομιο απαιτωντας τα δικαιωματα του και αψηφωντας την κρατικη καταστολη. Οποιοι σταθουν διπλα στο λαο ειναι συμμαχοι του. Οποιοι κινηθουν μεσα στα ορια που βαζει το συστημα ειναι το ιδιο εχθροι του οσο και αυτο το σαπιο εκμεταλλευτικο συστημα. Αυτα απο μενα και καλη συνεχεια αυριο.

kapetandiamantis είπε...

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΟΣ.
ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΜΗ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ. Η ΖΩΗ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΗΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ.

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Τα ξένα και ντόπια αφεντικά ταρακουνήθηκαν για τα καλά από τον ξεσηκωμό του λαού που βρίσκει πάλι το δρόμο του αγώνα μέσα από τις συλλογικότητές του.
70.000 (!!!) κόσμο είπαν ότι είχε σήμερα η Αθήνα (χαχαχα).
Φαίνεται ότι "70.000" είναι αρκετοί για να πλημμυρίσει μια πόλη σαν την Αθήνα από άκρη σε άκρη.
Πολύ καλά λοιπόν, ας φροντίσουμε αύριο να είμαστε... "140.000".

Αλέξανδρος Φλώτσιος είπε...

Άντε να δούμε ! Σήμερα κατέβηκαν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος στο δρόμο ....φυσικά τα κανάλια της ΄΄διαπλοκής΄΄ επέλεξαν όπως πάντα να εστιάσουν στα επεισόδια!!!!!!! Συνεχίζουμε μέχρι τέλος ... πριν προλάβουν και μας αποτελειώσουν !

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Γεια σου συμπατριώτη Ευρυτάνα Αλέξανδρε. Καλώς ήλθες. Έτσι είναι όπως τα λες. Γνωστό το τροπάρι των ΜΜΕξαπάτησης. Δεν μασάει κανείς όμως. "Μέχρι τέλους", όπως το είπες. Ή εμείς ή αυτοί! Σκλάβοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε. Αύριο θα είμαστε τόσοι ώστε ακόμη και τα... μεσημεριανάδικα της υποκουλτούρας να αναγκαστούν να κάνουν "ανταποκρίσεις". Καλές αντοχές, ψηλά το κεφάλι!

άγριο κυκλάμινο είπε...

Αγαπητοί φίλοι σήμερα η Αθήνα και όχι μόνο γέμισε από τόσο κόσμο που πραγματικά κι εγώ δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου. Η αγανάκτηση έχει πλέονξεχειλίσει σε όλους τους κλάδους και σε όλους τους τομείς. Δεν θα τους περάσει. Και ο τελευταίος εργαζόμενος και άνεργος πολίτης νιώθει να πνίγεται και δεν αντέχει πια αυτή τη βάρβαρη επίθεση. Ας γίνουμε όλοι μια γροθιά, ας βγούμε όλοι στους δρόμους να εξεγερθούμε για μας και τα παιδιά μας. Τα μέτρα δεν θα περάσουν αρκεί να είμαστε εμείς ανυποχώρητοι. Είναι στο χέρι μας να ανατρέψουμε επιτέλους αυτή την ολέθρια κατάσταση.

Αυτή η φωτογραφία Ευρυτάνα ιχνηλάτη, μας δίνει κουράγιο και πάνω από όλα κίνητρο να παλέψουμε για ένα ανθρώπινο μέλλον και μια καλίτερη ζωή, όπως η λάμψη που φέγγει στην εικόνα ανάμεσα στα χέρια του ενήλικα και του παιδιού. Θα νικήσουμε, το δίκιο συνωμοτεί μαζί με το λαό.

Τάσος Ασημακόπουλος είπε...

Με αυτήν την γεμάτη ευαισθησία φωτογραφία σου, αφυπνίζεις τα "πατρικά γονίδια" του καθενός μας, ώστε να παλέψουμε, πρωτίστως, για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας...

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Αυτό το διήμερο των μεγάλων απεργιακών κινητοποιήσεων ο λαός έδειξε ότι έχει πάρει την απόφαση να αντισταθεί εμπράκτως απέναντι στην ανελέητη επίθεση των ξένων και ντόπιων τυράννων. Με την πρωτοφανή ογκώδη παρουσία του και τη θαρραλέα στάση του και παρά την κρατική τρομοκρατία ο κόσμος της εργασίας έστειλε το μήνυμα πως ο δρόμος του μαχητικού αγώνα είναι ο μόνος που του απόμεινε για να υπερασπίσει τη ζωή του και τα δικαιώματά του. Ο χημικός πόλεμος που εξαπέλυσαν οι καθεστωτικές δυνάμεις εναντίον του αγωνιζόμενου λαού φανέρωσε περίτρανα ποια είναι η δήθεν “δημοκρατία” των εκμεταλλευτών. Μέσα σε αυτό το κλίμα ο άδικος χαμός του διαδηλωτή απεργού εργάτη από ανακοπή καρδιάς θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το ποτάμι της λαϊκής οργής εναντίον του συστήματος της βαρβαρότητας και των πάσης φύσης κολαούζων του. Ο αγώνας συνεχίζεται…

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Τα δολοφονικά χημικά αέρια που χρησιμοποιούν ενάντια στο λαό σκοτώνουν. Το φωνάζει χρόνια το λαϊκό κίνημα και ζητά την απαγόρευσή τους. Εφτασε η στιγμή να θρηνήσουμε και νεκρό. Ο άδικος θάνατος του Δημήτρη Κοτσαρίδη που η καρδιά του δεν άντεξε μέσα στο αποπνιχτικό κλίμα που δημιούργησε η αντιλαϊκή κυβέρνηση -και όσοι με τον α' ή β' τρόπο την εξυπηρετούν με τη στάση τους- είναι καθαρή κρατική δολοφονία. Και έτσι θα απαντηθεί από το λαό που δεν πρόκειται να λυγίσει από κανέναν!

Scorpion49 είπε...

Ελπίζουν ότι, με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και τη λήψη της 6ης δόσης, θα κάμψουν την αντίσταση του λαού, είναι βαθειά νυχτωμένοι. Από την άλλη, με δεδομένη την παράδοση από πλευράς ελληνικής κυβέρνησης στοιχειωδών λαϊκών κατακτήσεων στις άνευ όρων απαιτήσεις της Τρόικας, ή κατ’ άλλους ιερατείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα βάσανα του Ελληνικού Λαού δεν έχουν τελειωμό. Δε μένει λοιπόν τίποτε άλλο, δεν υπάρχει δεύτερη επιλογή από τον παλλαϊκό ξεσηκωμό, συμμετέχοντας σε παλλαϊκά συλλαλητήρια, και τότε ας τολμήσουν να ματα-ζυγώσουν οι θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, ή όποιοι άλλοι επίδοξοι δολοφόνοι αθώων ανθρώπων που παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο της οικογένειας τους και ολόκληρης της κοινωνίας.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον άδικο θάνατο του Δημήτρη Κοτζαρίδη.

λεύτερος είπε...

Συλληπητηρια στην οικογένεια του συναδελφου απεργού. Τα δηλητηρια που μας ριχνουνε στις απεργίες ειναι δολοφονικά. Ητανε θεμα χρόνου να υπαρξει νεκρος. Ενας συναδερφος του Κοτζαρίδη που ητανε μαζί στο Συνταγμα κατηγγειλε στην τηλεοραση οτι αμεσως μετά τα επεισοδια οι ματατζήδες ριξανε χημικα δίπλα εκεί που ητανε o ανθρωπος. Πνίγουνε με θανατηφορα αερια τον κοσμο που αντιστέκεται στα κοπροσκυλα της τροικας και οσων την υπηρετούνε